DOBRODOŠLI U ES SYSTEM K BALKAN


ES SISTEM K kompanija je osnovana 1995. godine. Za poslednjih nekoliko godina kompanija uspješno posluje na tržištu rashladnog inženjeringa. Danas, naša ponuda uključuje visokokvalitetne rashladne uređaje za širok spektar upotrebe: sa ugrađenim agregatima za male i srednje markete, rashladne uređaje sa spoljnom montažom centralnih rashladnih sistema za velike supermarkete, pekare, sladoled salone, kafiće, bistroe, benzinske pumpe, trafike i bilo koje druge maloprodajne objekte. Od 2016. godine naša kompanija je proširila svoje poslovanje na teritoriji jugoistočne Evrope odnosno Balkana sa sjedištem u Podgorici.

KVALITET

Posjedujemo proizvodni pogon površine 20 000m2. Naš inženjerski kadar je u stanju da sprovede istraživanje u ISO 23953 klimatskim komorama najvišeg kvaliteta.

Dizajn

Dizajn

Nova linija aparata i ekskluzivni brend opreme za slastičare dokazuje da rashladni sistem može da se uradi elegantno. Estetika završne obrade rashladnog namještaja podstiče atraktivnost.

Strast

Strast

Proizvode koje nudimo su rezultat naših analiza tržišta i Vaših potreba. Takođe su izraz o autentičnoj strasti koja je vezana sa rashladnom industrijom i efektom naše težnje za izvrsnošću.

ESSYS
ISKUSTVO

Zašto bi se odlučili za nas ?

Obezbjeđujemo ozbiljan kvalitet i profesionalnu podršku. Volimo da radimo sa ljudima, ljudi vole da posluju sa nama. Našim predanim radom pospješujemo i unapredjujemo vaša poslovanja.

cijena
CIJENA

Naše prodajne cijene su vrlo konkurentne. Cijenjenim klijentima nudimo razne opcije finansiranja prilikom kupovine.

EKOLOGIJA

Nudimo rješenja koja obezbjeđuju energetsku efikasnost prodajnih mjesta. Svaki klijent ima priliku da nam vrati iskorištenu rashladnu opremu.

ekologija
rokovi
ROKOVI

Vrlo ozbiljno pristupamo brzini isporuke. Sa nama možete biti mirni da će vaši proizvodi biti na željenoj adresi u dogovorenom roku.

PROJEKTOVANJE

Ukoliko vam treba pomoć prilikom organizacije vašeg prostora, naš tim stručnjaka vam može pomoći i umjesto vas uraditi bazično projektovanje i 3D izgled vašeg budućeg prostora.

projektovanje
DOWNLOAD

Preuzmite naše kataloge

WHITE BOOK

GREY BOOK

BLACK BOOK


NEKE OD NAŠIH REALIZACIJA

STUPIMO U KONTAKT